#OMG! Being [social] with -> God: Interactieve gespreksgroep m.b.t. de boeken van #NealeDonaldWalsch

 – Zen T@lk/ Gespreksgroep
De content van de Gesprekken met God boeken (waarvan Een ongewoon gesprek met God het eerste deel van is), geschreven door niemand minder dan Neale Donald Walsch gaan diep. Heel diep. Soms zo diep en ver zelfs dat er meer vragen herrijzen dan antwoorden doen opkomen. Veel mensen die deze boeken hebben gelezen hebben dan ook daadwerkelijk ervaren thuis te zijn gekomen bij Hunzelf. Een innerlijk weten dat altijd al sluimerend en slapend aanwezig was op de achtergrond van hun leven, maar nog niet tot herkenning en her-innering was gekomen.
Misschien heb je dan ook erg de behoefte om er met gelijkgestemden over de content van de boeken te praten, sparren en discussiëren.
Ben je zelf nog niet bekend met de boeken van Neale Donald Walsch? Maar heb je toch interesse om deel te nemen aan deze gespreksgroep, dan ben je uiteraard ook van harte welkom!


#OMG! Een gespreksgroep over de boeken van Neale Donald Walsch!
Hoe zit het leven in elkaar? Wie is God? Wat is God? Hoe communiceert God met ons als mensen? Wat is het doel van God? Waarom bestaan wij? Wat is er zo ‘speciaal’ aan de boeken die haast alleen maar over God en de Kosmos gaan?
Dit zijn slechts een kleine greep uit vele vragen die beantwoord worden tijdens het lezen van de vele boeken, geschreven door Neale Donald Walsch.

Naar aanleiding van de inhoud van zijn boeken, is deze gespreksgroep vorm gegeven. Lezers die al bekend zijn met de boeken van Neale Donald Walsch zullen zich zeker thuis voelen tijdens deze gespreksgroepen. Iedere gespreksgroep behandelen we een ander boek met haar verschillende thema’s.
Het is de bedoeling dat bezoekers n.a.v. een aantal thema’s uit een specifiek boek van Neale Donald Walsch met elkaar de dialoog aangaan omtrent hun meningen, hun visie’s en ervaringen. Opheldering over bepaalde thema’s uit de boeken of je eigen persoonlijke verhaal delen komen uiteraard ook allemaal aan de orde van de gespreksgroep.
De content van de vele boeken is zo divers, uitgebreid en tegenstrijdig met wat jou je hele leven is aangeleerd door de maatschappij, je collega’s, vrienden, familie, media en religie, dat het logisch is wanneer je de behoefte voelt om er met gelijkgestemden over te willen praten. Deze gespreksgroepen zijn dan uitermate geschikt voor jou!

Doordat we de dialoog met elkaar aangaan worden er vragen beantwoord die jij wellicht had tijdens het leven van het boek, kom je in aanraking met de verhalen en meningen van andere lezers en kom je wellicht op een geheel andere visie van je eigen leven.

Eén ding is duidelijk: je komt in ieder geval met meer inzichten en kennis thuis, dan dat je daarvoor had!

What’s in it for me?
– lezers van de boeken vinden herkenning en erkenning bij elkaar,
– duidelijker begrip hoe bepaalde thema’s toegepast kunnen worden in specifieke situaties,
– gevoel niet alleen te staan in het pad van de Nieuwe Spiritualiteit,
– spirituele groei: kom terug bij jezelf,
– vergroten van zelfvertrouwen, volharding en spirituele standvastigheid,
– ontdekken van je individuele en unieke zielsmissie,
– angsten worden overwonnen,
– je levensmissie omzetten in actie,
– emotionele heling door openheid en bewustwording,
– intieme setting met een gespreksgroep van maximaal 15 deelnemers, zodat er voldoende ruimte en tijd is om individuele aandacht te geven aan iedere deelnemer,
– de gesprekken worden ook opgenomen d.m.v. een audiorecorder. Na afloop krijgen alle deelnemers geheel kosteloos per e-mail een MP3- bestand, waarmee ze de hele sessie kunnen nabeluisteren.

Welk boek wordt er tijdens deze gesprekgroep behandelt?
Een ongewoon gesprek met God‘ uit de trilogie ‘De gesprekken met God’.
Oorspronkelijke release: 1995
Herdruk 8e druk: 2014
ISBN: 9789021555324

T@lk topics die tijdens de gespreksgroep behandelt worden
Iedere gespreksgroep wordt met een maximaal aantal van 15 deelnemers gehouden. Dit wordt gedaan om de kwaliteit optimaal te houden en voldoende individuele aandacht aan iedere deelnemer te kunnen geven. 

Elk boek van Neale Donald Walsch heeft uiteraard God als leidraad met zeer veel diepgaandere onderwerpen die hieronder hangen. Doordat het interactieve sessies zijn, kunnen we helaas niet ieder onderwerp aansnijden, maar worden er van ieder boek de vier a vijf belangrijkste onderwerpen behandelt.

Mocht je aan de hand van deze lezing ook zelf een suggestie of idee hebben m.b.t. de content van dit boek, dan kun je dit graag mailen naar info@happyzenheart.nl en kijken wij of we het kunnen behandelen tijdens de gespreksgroep.

Wie zijn Geoffrey de Jong en Sander Viergever?
De twee initiatiefnemers van deze lezing zijn beiden een fervent fan van de kennis die wordt overgedragen in de boeken van Neale Donald Walsch. Voor beide jongemannen hebben de boeken van Walsch hen in moeilijke tijden geholpen het leven door andere ogen te leren zien. Hierdoor is hun blik op de wereld op een positievere manier gaan veranderen, en uiteraard ook naar henzelf toe.
Inzichten zoals: eerder ‘problemen’ en ‘stress’ kunnen doorgronden, luchtiger in het leven leren staan, liefdevoller naar jezelf en de wereld om je heen zijn, begrijpen en voelen dat alles op deze planeet in de kern één is en uiteraard een nieuw beeld van God verkregen, zonder enige restricties te worden opgelegd, zijn slechts een kleine greep uit de kennis die de boeken van Walsch overbrengen.

Graag willen zij deze kennis uit de Gesprekken met God boeken wat behapbaarder en toegankelijker maken voor mensen die nieuwsgierig zijn God, spiritualiteit en het leven waar wij als mensen allen deel van uitmaken.

Inhoud gespreksgroep (programma)
14:00 – 14:15 Inloop
14:15 – 14:20 Introductie Sander & Geoffrey
14:20 – 14:45 Introductie deelnemers: hoe is dit boek op jouw pad gekomen?
14:45 – 15:15 Thema #1God: Wie of Wat is het?
15:15 – 15:30 Thema #2 Communiceren met God: hoe communiceer jij met God?
15:30 – 15:45 Thema #3 Gedachten = Krachten, de hemel en de hel
15:45 – 16:00 Pauze
16:00 – 16:30 Thema #4 Vrije wil: hebben we die of juist niet?
16:30 – 17:00 Thema #5 Jouw eigen verhaal: wat vond jij het meest boeiende aan het boek? Hoe heeft het jouw eigen leven beïnvloed of verandert?
17:00 – 17:30 Gezellig informeel borrelen en socializen met elkaar

Kosten
Online tickets (regular): €10,-
Aan de deur: €12,50 (gepast graag of ter plekke met internetbankieren overmaken is ook mogelijk)

Locatie
HappyZenHeart
Willem Buytewechstraat 147
3024XE Rotterdam (Delfshaven)
Kaart vestiging HappyZenHeart

Parkeren
De auto kun je gratis parkeren voor of op loopafstand van onze vestiging.

OV
De lezingruimte is ideaal te bereiken met het openbaar vervoer.
Metro: stap uit bij halte Coolhaven en loop 10 minuten.
Tram: stap uit bij halte Pieter de Hoochweg en loop 10 minuten.

Nieuwsbrief
Wil je voortaan op de hoogte gehouden worden van onze maandelijkse nieuwsbrief? Meld je dan even aan. We beloven je niet te spammen! 😉


Powered by Khore by Showthemes