Back

HappyZenAcademy: Overzicht 30-Day Challenges

Challenge: Pranayama Ademhalingsoefeningen voor de regulering van je levensenergie.

COMING SOON!

Challenge: Mediteren
15 minuten mediteren per dag doet wonderen!

COMING SOON!

Challenge: 3G-Gewoontes
Maak gezonde gewoontes, onderdeel van je lifestyle.

COMING SOON!

Challenge: Jouw Waarom
Ontdek jouw unieke levensmissie op deze planeet!

COMING SOON!

Superleuk al die online workshops met boeiende en inspirerende informatie! Maar… eenmaal de online workshop afgerond, heb je alleen de kennis mogen opdoen, maar heb je nog geen enkele ervaring opgedaan waarschijnlijk! De kans is daarom ook groot dat je van workshop naar workshop toe hopt, zonder ook maar iets daadwerkelijks toe te passen in je leven. En dit is zonde, vind je niet?
Het doel van onze online workshops is om de opgedane kennis om te vormen in wijsheid. Eigen wijsheid. Op deze manier wordt het een permanent onderdeel van jouw lifestyle. En om dit te bereiken heb je ervaring nodig, dat tussen kennis en (eigen)wijsheid in hangt.

Vandaar dat we naast onze online workshops ook een 30-Day Challenge aanbieden! Het aanleren van een nieuwe gewoonte (conditionering) hangt uiteraard geheel af van de frequentie, de hoeveelheid waarmee je een bepaalde handeling of gedachte herhaald. Dus niet persé een bepaalde tijdsduur. Wel kun je jezelf een zentastische start geven om het in ieder geval een kleine maand te doen, om te zien wat voor impact het op jouw leven heeft! Vandaar dat wij jou uitdagen om iedere dag, gedurende 30 dagen, actief tijd te investeren in het vormen van een nieuwe gewoonte. Net zolang totdat het automatisme is geworden. 
Zo heb je bij sommige online workshops, een verwante en bijbehorende 30-Day Challenge. Denk bijvoorbeeld bij de Online Workshop Mediteren aan een 30-Day Challenge, waarbij je iedere dag een kwartier aan de slag gaat met het trainen van je mind op het voorbereiden van mediteren. En denk bij de Online Workshop Pranayama aan een 30-Day Challenge, waarbij je in 30 dagen diverse ademhalingstechnieken jezelf eigen maakt. Kortom: Just %#@* do it!