Back

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle online dienstverleningen, offline evenementen en onze webshop die onder het beheer van HappyZenHeart georganiseerd en aangeboden worden. Deelnemers die een ticket kopen voor een offline evenement of toegang kopen tot een een online dienstverlening, gaan akkoord met deze algemene voorwaarden.

Over de entiteit
HappyZenHeart is een business dat zich concentreert op mindfulness, spiritualiteit en coaching en uit dit d.m.v. het produceren van online content, zoals: video’s (HappyZenTV), online workshops (HappyZenAcademy), online cursussen (HappyZenAcademy), online meditatielessen (HappyZenMeditations), een podcast (HappyZenTalks) en LIVE webinars. Hiernaast verkoopt HappyZenHeart ook fysieke producten via een webshop (HappyZenHome), dat gespecialiseerd is in Aziatische woon-decoratieve artikelen.

1. Plaatsing van bestellingen, prijzen en betaling
HappyZenHeart.nl verkoopt tickets voor haar dienstverleningen, zoals online cursussen, online workshops, online meditatielessen en online/ offline groepscoaching. Hierbij draagt HappyZenHeart.nl bij aan het veilig aankopen van de desbetreffende tickets/abonnementen en kan de klant de gewenste hoeveelheid tickets aanschaffen via het online kassasysteem Plug&Pay (met betaalmethoden: iDEAL, PayPal, Apple Pay en Creditcard).
Er wordt duidelijk vermeld en omschreven hoe een belangstellende een ticket kan aanschaffen.

2. Aansprakelijkheid
HappyZenHeart.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade, waaronder begrepen (gevolg)schade indien de levering van de tickets mislukt als gevolg van het opgeven van een onjuist adres, het onvolledig inlichten van de bewoner van het opgegeven adres of indien de koper een ticket niet in ontvangst neemt, afhaalt of laat afhalen, en de koper is vooraf van de verzending op de hoogte gesteld of wanneer door toedoen van door HappyZenHeart.nl ingeschakelde derden niet of niet tijdig wordt geleverd. Voor een dergelijke situatie zijn de tickets ook niet verzekerd.

3. Garanties
Als een bestelling is voltooid, de toegangsbewijzen zijn gegarandeerd en de overeenkomst niet wordt nagekomen en zulks niet is te wijten aan de koper, dan is de koper gerechtigd tot een terugbetaling van 100% van de overeengekomen prijs, tenzij tekortkoming niet toerekenbaar is aan HappyZenHeart.nl (bijv. bij surséance of faillissement van de organisator). Ingeval een toegangsbewijs geen toegang verschaft tot het evenement en zulks is niet te wijten aan de koper, dan is de koper gerechtigd tot een terugbetaling van 120% van de overeengekomen prijs.

4. Toepasselijk recht
Op de overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Voorzover afwijking van de wettelijke competentieregels is toegestaan neemt de bevoegde rechter binnen het Arrondissement Rotterdam kennis van alle geschillen, welke mochten ontstaan tussen HappyZenHeart.nl en de koper.

5. Veilig betalen
5.1
 HappyZenHeart.nl biedt verschillende manieren om op een veilige wijze elektronisch te betalen:
5.2 PayPal: Met PayPal kun je zowel vanaf je bank- of girorekening, je creditcard of je PayPalaccount geld overmaken. Per aanbieding is het de keus aan HappyZenHeart.nl om deze betaalmethode wel of niet beschikbaar te stellen.
5.3 iDEAL: Voor Nederlandse kopers is het mogelijk om via iDEAL te betalen. iDEAL is ontwikkeld door de gezamenlijke Nederlandse banken. Het systeem sluit daarmee aan op de vertrouwde systemen van Internet Bankieren en is een eenvoudige, snelle en veilige manier van online bestellen. In een paar stappen kan de koper een betaling uitvoeren.
5.4 Creditcard: Een creditcard is een  betaalkaart voor aankopen die pas achteraf worden betaald in tegenstelling tot een debetkaart waarbij het bedrag direct van de rekening wordt afgeschreven. Bij ons is het mogelijk om te betalen via Maestro, Visa en Mastercard.
5.5 Apple Pay: Apple Pay biedt de klant een makkelijke, veilige en beschermde manier om online te betalen. Je doet dit met de apparaten die je altijd bij je hebt. Betalen met Apple Pay is sneller dan traditionele betaalmethodes zoals debit- en creditcards en andere betaalmethodes. Als klant hoef je niet meer te zoeken naar je portemonnee en de juiste kaart. Klanten die Safari gebruiken, kunnen met een simpele aanraking afrekenen.
5.6 iZettle: Mocht je online geen ticket kunnen aanschaffen m.b.t. een evenement (workshop, groepscoaching, één-op-één coaching) of abonnement, dan is het ook mogelijk om rechtstreeks in persoon vooraf gaande aan het event of de les door middel van je pinpas en het iZettle kassasysteem af te rekenen.
iZettle is een mobiel kassasysteem, dat rechtstreeks verbonden is aan het rekeningnummer van HappyZenHeart.nl waarmee elektronisch betaald kan worden. Hierbij kan er, indien gewenst van de klant, een factuur/ bewijs van aanbetaling worden gemaild naar de klant toe.
Deze betalingsmethode is slechts alleen mogelijk wanneer er een offline evenement plaatsvindt.

6. Herroepingsrecht bij fysieke producten en offline evenementen
6.1
Beroep doen op herroepingsrecht is alleen toepasbaar bij onze fysieke producten (te koop aangeboden in onze webshop, HappyZenHome.nl) en offline evenementen. Voor zowel de aankoop van een fysiek product of een ticket voor een offline evenement heeft de koper 14 dagen bedenktijd na bevestiging van de overeenkomst.
6.2 Annulering ticket m.b.t. offline evenement
De koper kan de reeds aangeschafte ticket van een live offline evenement annuleren door een e-mail te sturen naar annulering@happyzenheart.nl met hierin de voor- en achternaam, het e-mailadres waarop het HappyZenHeart account geregistreerd staat, het aantal aangeschafte tickets en de naam van het desbetreffende evenement.
6.3 Tijdsduur annuleren evenement ticket: Maximaal 72 uur voordat het offline evenement plaatsvindt kunnen aangeschafte tickets geannuleerd worden. Hierna vervalt het recht op eventuele annulering.
6.4 Annulering aankoop webshop
De koper kan een aankoop van een fysiek product via onze webshop (HappyZenHome.nl) binnen 14 dagen na datum aankoop annuleren.
6.5 Kosten & procedure retournering: hiervoor verwijzen we je graag naar onze pagina over annulering & herroepingsrecht van HappyZenHome.nl
6.4 HappyZenHeart.nl betaalt het te restitueren bedrag, uiterlijk veertien dagen nadat kopers beroep op herroeping van de overeenkomst bij HappyZenHeart.nl is ontvangen, terug op het door koper op te geven rekeningnummer tenzij de koper expliciet wenst terugbetaald te worden via dezelfde betaalmethode als het moment van bestellen. Betalingen gedaan met iDeal en PayPal (beperkte termijn), kunnen enkel via bankrekening terugbetaald worden.

7. Annulering online dienstverlening
Na aanvang van een online programma, online workshop of online cursus is het niet mogelijk deze aankoop te annuleren, tenzij dit specifiek in de voorwaarden van het betreffende programma staat aangegeven. 

8. Gebruiksrecht beeld, audio en materiaal
Het is een deelnemer van een online programma niet toegestaan om werkboeken, afbeeldingen, beelden of de inhoudelijke informatie die de deelnemer ten behoeve van het programma worden aangeboden voor commerciële doeleinden te gebruiken, te bewerken of anderszins te gebruiken of te publiceren, tenzij HappyZenHeart hiervoor vooraf schriftelijk toestemming heeft verleend. Overtreding hiervan zal in alle gevallen juridische gevolgen hebben.

Het is wel toegestaan om foto’s van afbeeldingen te maken en te publiceren via persoonlijke social media (zonder commerciële doeleinden). Ook is het toegestaan om foto’s te maken tijdens het evenent die via persoonlijke social media gedeeld mogen worden.

9. Toepasselijk recht
Op deze Algemene Voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

10. Identiteit van de ondernemer
Eigenaar: Geoffrey de Jong
E-mail: info(a)happyzenheart.nl
Website: www.geoffreydejong.nl

11. Geregistreerde domeinnamen
HappyZenHeart handelt alleen onder de naam HappyZenHeart en is in het bezit van de volgende geregistreerde domeinnamen: www.happyzenheart.nl, www.happyzenheart.com, www.happyzenacademy.nl, www.happyzenhome.nl, www.happyzenmeditations.nl en www.happyzencaveman.nl