Volg nu meditatielessen in Rotterdam voor meer innerlijke rust

Misschien denk je bij mediteren alleen aan monniken in een klooster. Maar meditatie is niet alleen heilzaam voor mensen die hun leven aan het geloof hebben gewijd. Ook voor jou kan meditatie een goede manier zijn om meer rust te vinden, en beter met bepaalde, misschien minder prettige situaties te kunnen omgaan. Heb je last van stress op je werk, of verkeert je relatie in zwaar weer? Heb je gezondheidsproblemen waarover je je veel zorgen maakt? In dit soort situaties kan mediteren zeker helpen. Door het volgen van meditatielessen in Rotterdam bij HappyZenHeart kan je leven een stukje gemakkelijker worden.

Met meditatie kun je meer bereiken dan je denkt

Je kunt met meditatie veel meer bereiken dan je misschien in eerste instantie vermoedt. Door te mediteren kom je dicht bij jezelf en dat kan in veel opzichten rust en helderheid bieden. Zo kun je beter omgaan met situaties die misschien minder prettig zijn. Ook kan mediteren helpen bij lichamelijke klachten. Je leert beter omgaan met chronische pijn en andere lichamelijke ongemakken als je regelmatig mediteert. Het is daarbij aan te raden om je hierbij professioneel te laten begeleiden en niet zelf aan de slag te gaan. Dat kan wel, als je de basis van een goede meditatie maar leert van iemand die daar voldoende vaardigheden van beheerst om het je goed te leren. Zo niet dan kunnen de effecten van een meditatie minder goed of zelfs negatief uitpakken. Laat je hier dus goed over informeren en pas op met zelfhulp op dit gebied. 

Meditatie is fitness voor de geest

Veel mensen doen aan sport. Ze vinden het belangrijk om een goede lichamelijke conditie te hebben en goed op gewicht te zijn en te blijven. Maar hoe zit het met je geest? Die heeft ook training en stimulatie nodig. Sterker nog: Als je geestelijk goed in balans bent zal dat zeker leiden tot problemen. Mediteren zien we bij HappyZenHeart dan ook als fitness voor de geest. Wees een burn-out of zelfs een depressie voor door je lichaam en geest goed in balans te brengen. In het meditatiecentrum in Rotterdam kun je dit letterlijk aan den lijve ervaren door deel te nemen aan één van onze sessies.

Kijk op onze agenda of er een evenement gepland staat waar je bij aan wilt sluiten. Neem contact op via het formulier op de website of telefoonnummer 06- 37 27 41 66 zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen bij het vinden van de beste trainingen voor jou.

Voor alle informatie, ga naar de pagina over meditatielessen in Rotterdam!

 

Powered by Khore by Showthemes