Wat kan de mindfulness coach voor je doen?

Soms zit je in een situatie of in een fase in je leven waarbij je wel wat steun kunt gebruiken. De mindfulness coach in Rotterdam kan je dan bijstaan om hier op een goede manier mee om te gaan. Door middel van het volgen van trainingen kun je beter met jezelf in het reine komen en op deze manier goed omgaan met bepaalde situaties, ook als deze ingrijpend of stressvol zijn. Veel mensen denken dat ze alles wel alleen kunnen oplossen. In veel gevallen is dat ook zo, ieder mens heeft een bepaalde rekbaarheid in zijn incasseringsvermogen en vermogen om dingen op een juiste manier te verwerken. Maar soms heb je wat hulp nodig en daarvoor kun je terecht bij HappyZenHeart.

 

Lezingen over spirituele coaching en meditatie

HappyZenHeart is een organisatie die lezingen over mindfulness, groepsbijeenkomsten/ groepsgesprekken met betrekking tot coaching (gerelateerde) onderwerpen en meditatielessen geeft. 

Inspirerende sprekers helpen je op weg

We werken met ervaren en inspirerende sprekers. Een mindfulness coach in Rotterdam of omgeving ontvangt jou graag voor een lezing, kijk daarvoor bij onze agenda voor een evenement dat past binnen jouw agenda. Heb je vragen over de lezingen en de coaching gespreksgroepen, neem dan gerust contact met ons op.

Een aantal keer per jaar organiseert HappyZenHeart groepsgesprekken m.b.t. coaching gerelateerde onderwerpen, zoals burn-outs, stress en werkdruk, angst- en paniekaanvallen, chronische vermoeidheid, gezond eten en gezond leven, meditatie, yoga, de Indiase filosofie en meer mindfulness en spirituele thema’s. Iedere gespreksgroep is dus uniek in haar eigen soort, doordat er per groepsgesprek een ander thema wordt aangesneden met relevante onderliggende sub-onderwerpen. Doordat de gespreksgroepen slechts toegankelijk zijn voor een maximum van maar liefst 15 deelnemers, houden we rekening met genoeg tijd om aandacht te besteden aan iedere deelnemer. Hierbij kan er iets dieper in worden gegaan omtrent persoonlijke belevenissen en obstakels die een deelnemer heeft en graag zou willen delen met de groep.
Iedere gespreksgroep wordt begeleid en aangestuurt door twee coaches/ begeleiders (Geoffrey de Jong en Sander Viergever) die de sessie met bijbehorend thema en sub-onderwerpen zo goed mogelijk proberen te verzorgen.

Je kunt ons bellen op telefoonnummer 06- 37 27 41 66. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Iedere gespreksgroep vindt plaats in de lezingruimte van HappyZenHeart zelf te Rotterdam, tenzij anders vermeld op de website.

 

 

 

Powered by Khore by Showthemes