Back

Join een Groepscoachingsessie in Delfshaven, Rotterdam!

Zit je niet lekker in je vel? Heb je meer behoefte aan zelfontwikkeling? Wil je afkomen van negatieve gedachten? Wil je minder stress gaan ervaren? Wil je een mooiere versie van jezelf zijn, maar lukt dit niet omdat je vast zit in een giftige omgeving? Is een een-op-een coachingstraject te duur of voel je je hier niet prettig bij? Probeer dan eens een Mindfulness Groepscoaching traject bij HappyZenHeart! Door middel van groepscoaching kom je snel in aanmerking met gelijkgestemde mensen waardoor je gemotiveerd wordt, je meer inspiratie krijgt, andere ideeën ontvangt en hierdoor ook sneller groeit in jouw eigen leven!

Wat is Groepscoaching?

Zoals de naam al in feite verklapt, wordt je bij groepscoaching begeleid en gecoacht door een coach/ docent in een meestal kleine groep. Bij HappyZenHeart wordt er drie keer per jaar op een donderdagavond een groepscoaching georganiseerd van 2 uren lang.
Deze groepscoaching is vrij uniek omdat er iedere sessie een ander thema wordt toegelicht, waarbij je de diepte in gaat, om op deze manier aan jezelf te werken. Deze thema’s hebben altijd te maken met mindfulness, spiritualiteit of mindset.
Bij groepscoaching sta je er gelukkig niet alleen voor. Je kunt feedback van de coach, maar uiteraard ook van je collega deelnemers verwachten, omdat zij ook als coach kunnen optreden tijdens de les. Hierdoor ontstaat er ruimte voor dialoog, interactie en zelfontplooiing tegelijkertijd! Vanzelfsprekend is van elkaar leren is een belangrijk onderdeel van groepscoaching.

Groepscoaching met een Hindoeïstisch en Boeddhistisch tintje

Bij HappyZenHeart wordt er tijdens de sessies gebruik gemaakt van Hindoeïstische en Boeddhistische manier van mediatie, kennisverrijking en de setting waarin je je als deelnemer bevindt. Zo onderga je ook iedere les een korte vorm van meditatie, ademhalingsoefeningen (pranayama), is er ruimte voor dialoog, kan er gebruik gemaakt worden van een presentatie via beamer of whiteboard en sluiten we iedere sessie af door een korte klankschalen meditatie.

 • het is stukken goedkoper dan individuele één-op-één coaching,
 • ontvang nieuwe inzichten van gelijkgestemde leerlingen,
 • leren van elkaars feedback,
 • gezellig en informeel met een groep,
 • laagdrempelig maar diepgaand vanwege het maandelijkse thema,
 • ideaal voor verlegen mensen omdat je niet constant aan het woord bent,
 • profiteer van de aanwezige collectieve kennis van de groep,
 • dynamisch: kom luisterend en sparrend tot de kern en nieuw inzicht voor jezelf,
 • netwerken: ontmoet nieuwe mensen die gelijkgestemd zijn,
 • hoe meer mensen… hoe meer kennis, ervaring en (eigen)wijsheid!

Wie geeft deze Offline Groepscoaching?

Geoffrey de Jong (1984), videomaker en meditatiedocent (RYS200 Yoga Alliance USA) geeft deze groepscoaching sessies, die bestaan uit maar liefst vier sessies per jaar. Geoffrey reist regelmatig af naar India om zijn kennis, ervaring en wijsheid up-to-date te houden, zodat hij zijn lessen met een bepaalde mate van kwaliteit kan geven.

Lees hier meer over Geoffrey de Jong – Videomaker en Meditatiedocent in Rotterdam

Waar vinden de Offline Groepscoaching sessies plaats?

De lessen vinden plaats in het oude Puntegalegebouw in hartje Delfshaven, Rotterdam. Het Puntegalegebouw is in de jaren ’30 gebouwd en stond tijdens de WOII een aantal jaren stil m.b.t. de bouw. Nadat de oorlog afgelopen was, hervatte de Rotterdamse gemeente de bouw en werd het al spoedig een vol opererend belastingkantoor.
In de volksmond werd de Puntegaalstraat ook wel de ‘Pluk-Me-Kaal-Straat’ genoemd, want als je een blauwe envelop op de deurmat zag liggen, dan wist je hoe laat het was!

Wat kun je van de Offline Groepcoaching verwachten?

 • iedere sessie wordt er een specifiek onderwerp/ thema toegelicht, waarbij we samen de diepte in mee gaan. Hierdoor krijg je nieuwe inzichten die je vervolgens direct kunt toepassen in jouw eigen leven,
 • groepscoaching: ruimte om vragen te stellen en je persoonlijke belevenissen te delen met gelijkgestemde mensen,
 • groepsgesprek: ruimte voor discussie, waardoor je inspiratie, motivatie en nieuwe energie krijgt,- individuele aandacht, doordat er maximaal 15 leerlingen per les kunnen deelnemen is er genoeg tijd om meer aandacht aan iedere leerling te besteden,
 • klankschalen meditatie waardoor je je geest en lichaam volledig kunt resetten en opladen voor het slapen gaan,
 • gratis (unlimited) verse muntthee met honing beschikbaar,
 • aanwezig in de ruimte (Zenroom): meditatiekussens, dekentjes en yogamatten waar gebruik gemaakt van wordt tijdens de lessen,
 • socializen aan het einde van de les!

Wanneer?
Om de vier maanden op een van vooraf aangekondigde donderdagavond.

Hoe laat?
19:30 – 21:30

Hoeveel kost het?
Losse ticket= €19,- per sessie

Welke offline groepscoaching topics staan er op de planning voor dit jaar?
Hieronder vind je een overzicht met alle thema’s voor de komende maanden. 

EventOn plugin