Back

HappyZenAcademy: Overzicht Online Cursussen

Leer alle ins- en outs van de kunst van het mediteren. Van traditionele oeroude yogische filosofie tot het onderbewustzijn en de universele wet van aantrekkingskracht.
Meditatie is een beoefening dat jouw ware natuur weerspiegelt!

COMING SOON!

Heb je meer behoefte om bij bepaalde onderwerpen dieper in de leer te duiken? Dan is een online cursus bij ons wellicht wel iets voor jou! Al onze online cursussen gaan over mindfulness, de yogische filosofie en onderwerpen die te maken hebben met persoonlijke groei. We combineren hierbij eeuwenoude kennis en tradities en vertalen het zo natuurgetrouw mogelijk naar onze moderne tijd. 

Vanzelfsprekend is er geen einddatum aan een online cursus. Wij geloven er namelijk in dat wanneer je wat koopt, het ook van jouw blijft. Vandaar dat je altijd kunt blijven inloggen op jouw aangekochte online cursus om het te hervatten of bepaalde hoofdstukken nog eens over te doen. De content per online cursus verschilt natuurlijk, maar de vorm waarin het gepresenteerd wordt blijft hetzelfde. Verwacht dus online content in de vorm van video’s, geschreven teksten, audiofragmenten, afbeeldingen en handouts.