Back

Ontdek jouw spirituele reis naar binnen

We werken aan ons lichaam door naar de sportschool te gaan, maar werken aan de geest doen we minder omdat we vaak niet weten wat goed en gezond voedsel is voor je geest. Dit is opzicht best logisch, want werken aan de geest, het herkennen van je eigen emoties en gedachten en het oplossen van je eigen angsten zijn stuk voor stuk bewustzijn- en onderbewustzijn-onderwerpen dat je niet op school te leren krijgt.

HappyZenMeditations biedt hierom maar liefst vier meditatiedienstverleningen aan, zodat jij op jouw eigen tempo, jouw innerlijke reis naar binnen kunt maken.

Little Zen Breaks

Kort. Krachtig. Inspirerend.
Dit zijn de drie kernwoorden van een gemiddelde Little Zen Break!

Onze Little Zen Breaks doen hun naam eer aan, omdat ze bedoeld zijn jouw bewustzijn eventjes uit de dagelijkse realiteit en beslommeringen te halen. Nieuwe triggers zorgen voor vernieuwde inspiratie, wat weer zorgt voor een nieuwe kijk op jouw leven.

– Geheel GRATIS, KOSTELOOS, voor NOPPES en NIETS!
– Wekelijks nieuwe Little Zen Breaks toegevoegd,
– Max. 10. min. speelduur per Little Zen Break,
– Diverse content: Mythische en inspirerende verhalen vol morele feitjes en levenswijsheden, body scans en bewustzijnsoefeningen.
– Te volgen via ons YouTube + SoundCloud kanaal en app (geschikt voor Android en IOS). 

Kortom, wil jij op je eigen tempo graag kennismaken met meditatie volgens de yogische filosofie? Dan wil je voortaan geen enkele Little Snack Break meer missen.

Online Workshop Mediteren

Tijdens deze maar liefst 1,5 uur durende online workshop, gaan we diepzeeduiken in de wondere wereld van meditatie. 

– Wat is meditatie precies?
– Hoe en waar begin ik met mediteren?
– Waarom zou ik willen mediteren?
– Wat is het verschil tussen meditatie en yoga?
– Wat hebben het beoefenen van wilskracht en concentratie te maken met mediteren?
– Meditatie en de Universele Wet van Aantrekkingskracht? Hoe dan?
– Heb je een doel nodig tijdens het mediteren?

Deze vragen en meer worden stuk voor stuk onder de loep genomen!
Aan het einde van het volgen van de online workshop, heb je een goed en duidelijk beeld over de basis van meditatie en zullen er veel onduidelijkheden plaatsmaken voor rust en overzicht, waarmee je je eigen meditatiereis kunt vervolgen en inrichten. 

Online Meditaties

Een breed aanbod aan online meditaties die stuk voor stuk het doel hebben om ‘inwaarts te keren om jouw eigen ware natuur te her-inneren.’ Kortom, jouw eigen en unieke blauwprint onder de loep te nemen en te manifesteren in het hier en nu, zodat je toekomst (continue) geboren kan worden. Op deze manier ben je wie je het liefst wilt worden!

Deze (ong.) 45 min. durende online meditaties zijn onderverdeeld in diverse categorieën:  

– Manifesteer Meditaties (affirmaties)
– ZEN-Vibes (100% rustgevende en stressvrije geluiden)
– Adem Meditaties (pranayama)
– Little Zen Breaks (verhalende meditaties)
– Reset Meditaties (wilskracht beoefenen)
– Get Things Done! Meditaties (concentratie beoefenen)

Iedere week komt er een nieuwe meditatie online, zodat het uiteindelijk een database wordt volop zentastische content voor de mind!

Online Cursus Mediteren

Voor de echte city monks onder ons, is deze Cursus Mediteren ideaal om stap voor stap de diepte in te gaan. Tijdens deze online cursus, worden alle zen-tools aangereikt voor het bouwen van jouw innerlijke tempel.
Deze kennis zul je niet alleen in je opnemen, maar ook praktiseren, zodat het leidt tot een permanente lifestyle die je zal dienen voor de rest van jouw leven!

– Meer dan 30+ uur aan content,
– Eenmalige investering in jezelf: wat je koopt, blijft van jou,
– Vol praktische oefeningen en filosofische content.

Deze uitgebreide online cursus zorgt voor een dik bepakte rugtas die je zal voorzien en ondersteunen in jouw unieke reis op het pad naar binnen.

Wat is meditatie precies?

Rust in je hoofd, geen stress, de stilte in, op je ademhaling letten… je hebt het vast allemaal al wel eens gehoord wanneer je wilde beginnen te mediteren. Maar… mediteer je wel echt? Wanneer mediteer je nu eigenlijk? Ben je niet meer bezig goed recht te zitten? Of op je ademhaling te concentreren? Of heb je moeite om je hoofd gedachteloos te houden? Kortom: wat is meditatie? Waar komt meditatie vandaan? En misschien nog wel de meest belangrijkste vraag: WAAROM zou je willen mediteren?

Lees meer over de kunst van het mediteren op onze Q&A pagina, mocht je nog twijfels hebben of mediteren wel jouw pad is naar het groeien van een city monk!