Back

Online Workshop 3G-Gewoontes: Goede-, Gezonde-, Groei Gewoontes

Heb je jezelf ooit afgevraagd waarom je bepaalde doelen (nog) niet hebt weten te behalen? Waarom je je studie nog niet hebt afgemaakt? Waarom je nog steeds rookt of drinkt? Waarom je maar niet uit een giftige relatie komt? Of juist nog geen juiste partner hebt gevonden? En waarom je nog niet bent afgevallen? 

Het antwoord is vrij simpel: Bepaalde gewoontes gebaseerd op positiviteit, gezondheid en groei zijn nog niet een standaard onderdeel van je mindset en lifestyle.
Maar de uitvoering daarentegen is ingewikkelder: Het inbouwen van een gezond (en automatisch) 3G-Gewoonte systeem. 

Tijdens het volgen van deze online workshop gewoontes gaan we stap voor stap jouw automatische gedragingen, gedachtes en handelingen in kaart brengen, zodat jij zelf de keuze kunt maken om ze om te vormen tot goede- (positieve dus), gezonde- en op groei gebaseerde gewoontes!

Waarom 3G-Gewoontes?

Deze term staat voor:

Dit zijn gewoontes, gebaseerd op positieve aspecten van het leven. Welke nieuwe gewoontes zou jij jezelf willen aanleren, zodat jij een positievere versie van jezelf kan zijn?

Dit zijn gewoontes, gebaseerd op jouw lichaam, mind en emoties qua gezondheid. Wat is de huidige status hiervan? En wat zou er gebeuren wanneer je dit doortrekt voor de rest van je leven? 

Dit zijn gewoontes, gebaseerd op vooruitgang maken in jouw leven.

Welke gewoontes zou je het beste een onderdeel van je leven kunnen maken, zodat je bepaalde kleine-, maar ook grotere levensdoelen zou kunnen behalen?

Waarom jij doet wat je doet en hoe te veranderen.

Deze (pre-recorded) online workshop is helemaal op maat gemaakt rondom het creëeren van het in kaart brengen van zowel jouw persoonlijke ongezonde en gezonde gewoontes. Stap voor stap word je meegenomen in een 90 minuut durende reis, langs het doel van wat gewoontes, conditioneringen en paradigma’s nu precies inhouden en de wonderbaarlijke werking van je bewust- en onderbewustzijn. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met het maken van je eigen, persoonlijke en unieke blauwprint, zodat je eerst een gedegen overzicht hebt gemaakt, voordat we verder de diepte ingaan om ongezonde gewoontes te veranderen… voor de rest van je leven! Hierna ben je dus bewust van het feit waarom jij doet wat je precies doet en hoe dit te veranderen.

Wat kun je na het volgen van deze online workshop verwachten?

Hiernaast vindt er iedere maand een gratis 60 minuut durende live Q&A plaats, exclusief voor deelnemers van deze online workshopSamen met host Geoffrey de Jong, zullen er tijdens deze Q&A vragen worden beantwoordt, opmerkingen worden behandeld en inzichten en ideeën met elkaar worden gedeeld.

Ook krijg je een (digitale) hand-out waarbij je alles nog eventjes rustig op je gemak kunt nalezen en herhalen.

Wie host deze online workshop?

Geoffrey ‘Geo’ de Jong (1984) is sinds zijn tienerjaren al bezig met alles wat te maken heeft op mindfulness en spiritueel gebied.

Zo bracht zijn spirituele zoektocht hem door de jaren heen naar o.a. Bali (Indonesië) en India, waar hij in diverse ashrams verbleef, kennis opdeed van diverse gurus en heeft hij o.a. gewerkt voor ParaVisie en de OHM (Hindoeïstische omroep die viel onder het bewind van de NPO), waardoor zijn honger naar meer kennis, meer ervaring en meer (eigen)wijsheid alleen nog maar groter werd. Totdat het op een gegeven moment zich ontwikkelde in een permanente gewoonte, een paradigma, een lifestyle.

Vanuit deze ervaringen is HappyZenHeart geboren als zijn eigen onderneming. Hij heeft zijn yoga-opleiding (200RYT) gevolgd in Rishikesh, India, waarna hij zich is gaan verdiepen in de innerlijke vormen van yoga, de Universele Wet van Aantrekkingskracht en frequenties (klankheling) en leert hij Hindi als derde taal. Hiernaast heeft hij ook diverse cursussen gevolgd van de bekende Hindoepriester en ex-monnik Dandapani, waarbij Meditatie de centrale focus was van de trainingen.

Meer weten over ‘meditatie’ als begrip? Lees dan ons artikel uit ons FAQs pagina:

Inhoud van de Online Workshop 3G-Gewoontes:

1.1 Wanneer heb jij voor het laatst gedouched?
1.2 Gewoontes, conditioneringen en paradigma’s. Que?!
1.3 Jouw (on)gezonde gewoontes
1.4 De monnik, de leerling en de rugzak

2.1 Wat is het Onderbewustzijn?
2.2 Wat is het Bewustzijn?
2.3 Wat is het Hogere Bewustzijn?
2.4 Wat is het Bovenbewustzijn?
2.5 De Mind VS het Bewustzijn

3.1 Story Time!
– De buschauffeur
– The Chicago Bulls
– L(ikkende) L(ippen) Cool James
3.2 De Gewoonte Cirkel
3.3 De rode schoentjes
3.4 Hoe leer je jezelf een nieuwe gezonde gewoonte aan?
3.5 Hoe stop je definitief met een ongezonde gewoonte?
3.6 Hoe maak je goede,- gezonde,- groeigewoontes tot een permanent onderdeel van je lifestyle?

Iedere maand, op een vooraf aangekondigde datum en tijdstip, wordt er een LIVE (online) Q&A gehouden, aansluitend op deze workshop!
Deze Q&A is exclusief en alleen bestemd voor deelnemers van deze online workshop. Op deze manier kun jij als deelnemer, toch nog even deelnemen aan de interactie en zal Geoffrey de Jong jouw vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. 

Duur: ong. 60 min.
Tijdstip: 20:00 – 21:00
Dag: op aankondiging

€79,- €49,-*

* Launch korting! Deze aanbieding loopt af op 30-10-2022 om 00:00.
Het kortingsbedrag wordt automatisch berekend tijdens het afrekenen.

Deze aanbieding loopt af over:

Is deze Online Workshop 3G-Gewoontes toch niet helemaal jouw ding?

Misschien is één van onze andere online workshops wat voor jou:

COMING SOON!

COMING SOON!

COMING SOON!