Back

Online Workshop Leef jouw Waarom: Wat is jouw unieke blauwprint?

Een waterdruppel is nat. Een zandkorrel is droog. Een vogel die vliegt. En de wind waait.

Simpel gezegd: dit is hun dharma. Hun unieke en kenmerkende doel waarbij ze deel uitmaken van moeder natuur. Sinds wij mensen ook onderdeel uitmaken van moeder natuur (en in feite niets meer zijn dan dieren die meer ‘verfijnd’ leven), zullen wij in feite ook een dharma moeten hebben. Een WAAROM. Een reden WAAROM je op deze mooie blauw-groene planeet rondloopt. Maar… waarom hebben zoveel mensen er zoveel moeite mee om achter het antwoord te komen op de albrandende levensvraag: “WAAROM LEEF IK?”

Vind jouw unieke WAAROM tijdens jouw levensreis, op weg naar verlichting.

Deze (pre-recorded) online workshop is helemaal gefocused op het vinden van jouw unieke koers in het leven, het ontwerpen van jouw persoonlijke blauwprint en het integreren in alles wat je momenteel onderneemt en nog gaat doen in je leven. 

Vergelijk jezelf met een bedrijf. Een business. Deze heeft uiteraard alleen maar bestaansrecht, doordat het klanten heeft. Maar… niet iedere klant is ook daadwerkelijk onderdeel van jouw dharma als bedrijf zijnde. De WAAROM van een bedrijf. Vele mensen kopen je producten (de WAT van een bedrijf) en zijn te vinden in je (online)winkel, evenementen en social media pagina’s (de HOE van een bedrijf), maar wanneer de prijs bij een concurrent ergens anders goedkoper is, zijn ze vertrokken a lá Speedy Gonzales om vervolgens misschien wel nooit meer terug te komen. Dit zijn dus alles behalve trouwe klanten. Wat een DRAMA! #OMG

Klanten worden nu eenmaal (simpel en platonisch gezegd) een ambassadeur van je business, wanneer ze zicht (emotioneel) verbonden voelen met de kern en ziel van een bedrijf. De kans is dan klein dat ze overspringen naar een concurrent en zelfs je brand aanraden aan hun kinderen!

Wanneer jij als mens zijnde, dus jezelf alleen maar concentreert op jouw WAT, dus bijvoorbeeld wat je beroep is (wat in feite een tijdelijke identificatie is van jezelf) of je natuurlijke aangeboren kwaliteiten als mens (je HOE), dan is de kans groot dat je van baan naar baan hopt, niet echt een hobby hebt, sneller depressief en levensmoe bent en het ergste: geen levensdoel hebt…
Vandaar dat het vinden van jouw persoonlijke en unieke bestaan in dit leven als JOU, cruciaal is voor niet alleen jezelf, maar ook je omgeving. Op deze manier ga je echt van binnen naar buiten leven in plaats van buiten naar binnen (zoals 99% van de mensheid is geconditioneerd te doen).

Wat kun je na het volgen van deze online workshop verwachten?

Na het volgen van de online workshop kun je (gratis) lid worden van onze HappyZenCommunity, waarbij je o.a. deel kunt nemen aan verschillende meetings die diverse topics bestrijken. Denk hierbij b.v. aan: yoga, meditatie, gezond voedsel, het onderbewustzijn, God, de Universele Wet van Aantrekkingskracht en spirituele en mindfulness georiënteerde boeken.

Hiernaast vindt er iedere maand een gratis 60 minuut durende live Q&A plaats, exclusief voor deelnemers van deze online workshopSamen met host Geoffrey de Jong, zullen er tijdens deze Q&A vragen worden beantwoordt, opmerkingen worden behandeld en inzichten en ideeën met elkaar worden gedeeld.

Ook krijg je een (digitale) hand-out waarbij je alles nog eventjes rustig op je gemak kunt nalezen en herhalen.

Wie host deze online workshop?

Geoffrey ‘Geo’ de Jong (1984) is sinds zijn tienerjaren al bezig met alles wat te maken heeft op mindfulness en spiritueel gebied.

Zo bracht zijn spirituele zoektocht hem door de jaren heen naar o.a. Bali (Indonesië) en India, waar hij in diverse ashrams verbleef, kennis opdeed van diverse gurus en heeft hij o.a. gewerkt voor ParaVisie en de OHM (Hindoeïstische omroep die viel onder het bewind van de NPO), waardoor zijn honger naar meer kennis, meer ervaring en meer (eigen)wijsheid alleen nog maar groter werd. Totdat het op een gegeven moment zich ontwikkelde in een permanente gewoonte, een paradigma, een lifestyle.

Vanuit deze ervaringen is HappyZenHeart geboren als zijn eigen onderneming. Hij heeft zijn yoga-opleiding (200RYT) gevolgd in Rishikesh, India, waarna hij zich is gaan verdiepen in de innerlijke vormen van yoga, de Universele Wet van Aantrekkingskracht en frequenties (klankheling) en leert hij Hindi als derde taal. Hiernaast heeft hij ook diverse cursussen gevolgd van de bekende Hindoepriester en ex-monnik Dandapani, waarbij Meditatie de centrale focus was van de trainingen.

Meer weten over ‘meditatie’ als begrip? Lees dan ons artikel uit ons FAQs pagina:

Inhoud van de Online Workshop Leef jouw Waarom:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

€49,-

Is deze Online Workshop Leef jouw Waarom toch niet helemaal jouw ding?

Misschien is één van onze andere online workshops wat voor jou: