Back

HappyZenAcademy: Overzicht Online Workshops

Breng jouw (ongezonde) gewoontes in kaart, zodat je ze kunt veranderen in automatische gezonde gewoontes, die permanent onderdeel zijn van je lifestyle.

COMING SOON!

Tijdens deze Online Workshop over meditatie maak je kennis met de blauwprint, theorie en fundamenten van mediatie. Na het volgen heb je een stevige basis om de diepte in te gaan!

COMING SOON!

Nieuwsgierig naar hoe pranayama je kan helpen met het dealen van emoties, je energieniveau en chakra’s? Dan is deze Online Workshop Pranayama just what you need!

COMING SOON!

Een waterdruppel is nat. Een vogel die vliegt. En de wind die waait. Maar waarom besta jij? Wat is jouw levensmissie? Jouw dharma? Kortom: Wat is jouw waarom?

COMING SOON!

Hier vind je een overzicht van alle online workshops die momenteel worden aangeboden. Al onze online workshops gaan over mindfulness, de yogische filosofie en persoonlijke groei. Al onze online workshops zijn pre-recorded, wat wil zeggen dat het passieve workshops zijn en er op het moment van volgen geen interactie mogelijk is met de desbetreffende docent.
Om toch nog die interactie aan te bieden, wat je normaal uiteraard wel ervaart bij het deelnemen van offline en live workshops, hebben we iedere maand op een vooraf bepaald tijdstip een live Q&A (60 min. max.) waar jij als cursist je ongezouten opmerkingen kunt afvuren en je brandende vragen kunt stellen! Hiernaast zit er bij iedere online workshop een handout in PDF vorm, waarbij je aantekeningen voor jezelf in kunt maken en de highlights van de online workshop kunt bekijken.