HappyZenHeart is een evenementen organisatie, gespecialiseerd in het organiseren van lezingen, gespreksgroepen en workshops op het gebied van spiritualiteit, mindfulness en coaching. 
Sprekers die gespecialiseerd zijn in bovenstaande onderwerpen of schrijvers van spirituele,- mindfulness of coaching boeken geven hier interessante en diepgaande lezingen. Iedereen is welkom die geïnteresseerd zijn in bewustzijn verruimende onderwerpen!

What’s in the name?
Onze spirituele lezingen zijn ingedeeld in maar liefst drie categorieën, die vervolgens een rode lijdraad zijn voor al onze lezingen, seminars en workshops. Bij iedere lezing, gespreksgroep of workshop staat één van de drie icoontjes weergegeven, waardoor je kunt herkennen onder welke categorie het desbetreffende evenement valt. Hierdoor kun je in één oogopslag zien wat het streven ervan is en of het bij jou past. Makkelijker kunnen we het niet voor je maken, overzichtelijker wel!

 I am Happy lezingen | gespreksgroepen | workshops

Deze lezingen zijn gebaseerd op de kern van wie wij daadwerkelijk zijn als mens zijnde: een bron van overvloed aan happiness, gelukzaligheid en onbezorgdheid. De lezingen, seminars en workshops concentreren zich op het gelukkig zijn in het ‘hier en nu moment’. Kortom: blij en gelukkig zijn met jezelf en de wereld om je heen!

Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als: wat is geluk?, Ayurvedisch leven en voedsel, spirituele reizen maken en diverse meditatie vormen.

 Be still, be Zen lezingen | gespreksgroepen | workshops

‘Zen zijn’ geeft aan dat een mens d.m.v. het beoefenen van concentratie-meditatie meer inzicht krijgt, tot de ware aard van wie je als mens in de kern bent. Het vergt dus een bepaalde diepgang die je met jezelf aan gaat. 

Deze lezingen, seminars en workshops bieden meer diepgang tot spirituele onderwerpen, zoals: het universum, bestaat God?, BDE (Bijna Dood Ervaringen), aura’s en vorige levens.

 Heal the Heart lezingen | gespreksgroepen | workshops

Ons als mens is juist geleerd door de maatschappij om vooral denkend door het leven te gaan i.p.v. je leven te laten leiden door je gevoel. Het rationeel denken is onoplosmakend met het ego verbonden dat ieder mens heeft: een gedachte van wie je denkt dat je bent.
Maar zou het niet zoveel makkelijker zijn om letterlijk ‘out of your mind’ te gaan en meer te gaan leven naar je gevoel? Het gevoel zit namelijk niet in je hoofd, maar in je hart!

Deze lezingen concentreren zich vooral op het genezen van je hart, met als gevolg jezelf weer te helen. Het luisteren naar je eigen gevoel is hierbij essentieel, zodat je weer stevig geaard en grondig in je eigen schoenen gaat staan.
Denk aan lezingen over: loskomen van bepaalde angsten in het leven, stress herkennen en geen stress meer hebben in het leven, het verkrijgen van meer zelfvertrouwen, het herkennen van een burn-out en hoe je juist geneest van een burn-out

Een (video) beeld zegt meer dan duizend woorden doen…
Het brein achter het organiseren van alle evenementen, videoproducties en het up-to-date houden van de website is niemand minder dan Geoffrey de Jong. Ook wel liefkozend ‘Geo’ genoemd, zorgt hij ervoor dat alles zo vlekkeloos mogelijk verloopt voor-, tijdens en na de lezingen. 

In onderstaande kort, maar krachtige video wordt je als kijker meegenomen door de lezingruimte heen, zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat je kunt verwachten!

Alle spirituele lezingen | gespreksgroepen | workshops op een rijtje!
Het streven van HappyZenHeart is om wekelijks minimaal één lezing, gespreksgroep of workshop te organiseren. In totaal kunnen wij maar liefst 30 bezoekers per event ontvangen, wat betekent dat er meer ruimte is voor individuele interactie met het publiek. Er is altijd een korte pauze van ongeveer 20 minuten tijdens de lezingen door en er is gratis thee en diverse hapjes aanwezig. Ook kun je tegen lage tarieven bepaalde zen- producten kopen, die elders duurder zijn. Denk hierbij aan decoratieve producten, zoals: Boeddha kaarshouders en Kimmidolls, maar ook diverse meditatiekussens. Er is wel een zeer beperkte voorraad aanwezig, dus OP = OP!

Kijk hier voor een overzicht van al onze spirituele lezingen, spirituele gespreksgroepen en spirituele workshops.  

 

 

Powered by Khore by Showthemes