Partners: met wie werken wij samen?

Geoffrey de Jong

Ook wel Geo liefkozend genoemd, is als freelance videomaker beschikbaar voor zakelijke en persoonlijke video's. Hiernaast is hij ook nog eens doodleuk WordPress websitebouwer. Wat een talent toch.

En als hij niet over de wereld aan het reizen is, aan het sportscholen is, yogalesje volgen is of in een diepe meditatie is, dan trekt de beste Rotterdammert ook regelmatig knetterveel nachtelijke uurtjes uit voor zijn twee ondernemingen HappyZenHeart en Bonsai Blossom. Druk ventje, die Geo!

Meer weten over deze partner?

Bonsai Blossom

Videoproductiebedrijf gespecialiseerd in mindfulness, spiritualiteit en human- interest.
Bonsai Blossom produceert zowel korte 'snack video-items' die geschikt zijn voor websites of social media promoties alsmede langere video-items zoals interviews en documentaires.

Het Rotterdamse videoproductiebedrijf streeft er niet zozeer naar om de kijker te vermaken, maar eerder bewust te maken van bepaalde zaken en om de kijkers eigen wereld door andere ogen te laten aanschouwen. Kortom: video voor de ziel dus!

Meer weten over deze partner?

Lotus Fish Yoga

Lotus Fish Yoga is de enige yogaschool met een tuin in Delfshaven, in het hartje van Rotterdam!

Naast de down-to-earth sfeer kun je hier ook vooral terecht voor de diepere en spirituelere betekenis achter de vele yogavormen. Ashtanga Yoga, Hatha Yoga, Kundalini Yoga, Pilates, Vinyasa Flow Yoga, Yoga voor Core Sterkte, Yin Yoga en Zwangerschapsyoga. Er is in ieder geval geen enkel excuus meer om helemaal zen te worden...

Meer weten over deze partner?

Sapna Foundation

Sapna Foundation is in 2008 opgericht om de dromen van kansarme mensen in de wereld te realiseren. In eerste instantie zullen er projecten in India worden uitgevoerd. Het bestuur van Sapna Foundation heeft een speciale band met dit land, aangezien de voorouders van de bestuursleden uit India komen.

Meer weten over deze partner?

Bhagavad Gita Seminar

Dit Bhagavad Gita Seminar “Zoals ze is” is een initiatief van Vijay Krsna Misri en Preschana Kewalbansing, en wordt sinds 2013 zowel in Nederland als Suriname met succes verzorgd.

Het Seminar geeft men de mogelijkheid om als deelnemer de Bhagavad Gita, die ca. 5000 jaar geleden door Sri Krishna Zelf gesproken is, te doorgronden op een systematische, wetenschappelijke en toegankelijke manier.

Meer weten over deze partner?

Gesprekken met God

Wie geïnteresseerd is in God zonder enige dogmatische vormen van religie aan te hangen, is bij de inmiddels wereldberoemde boeken van Neale Donald Walsch aan het goede adres! Gedurende de jaren'90 schreef de Amerikaanse auteur een trilogie boeken die samengebundeld zijn tot De gesprekken met God. Deze boeken werden wereldwijde bestsellers en inmiddels heeft Neale Donald Walsch al vele andere boeken geschreven m.b.t. God en de mensheid. Initiatiefnemer Sander Viergever werd zo geïnspireerd door deze boeken, dat hij besloot een community op te starten voor mensen die ook hetzelfde voelen of geïnteresseerd zijn geworden naar de boeken van Neale Donald Walsch!

Meer weten over deze partner?

De Stress Ontknoping

N.a.v. het Spirituele Boek van het Jaar 2013, 'Ik heb de tijd, handleiding in tijdsurfen', leidt de Amsterdamse zenmonnik Paul Loomans d.m.v. een training mensen op als ' Trainer Tijdsurfen'.

Ontwar die knoop, los je stresspatronen op, ervaar hoe je kunt leven vanuit rust...

Meer weten over deze partner?

Ik heb de tijd

Dit boek wil je inspireren en ook begeleiden om rust als uitgangspunt te kiezen voor het uitvoeren van al je dagelijkse bezigheden, op je werk, thuis of op reis. Hiertoe wordt stap voor stap een methode ontvouwd die bestaat uit 7 aanwijzingen.

Ontdek in zeven aanwijzingen de manier van omgaan met tijd waarvoor we gemaakt zijn. Het boek 'Ik heb de tijd, handleiding in tijdsurfen' is bekroond als beste spirituele boek van het jaar 2013.

Meer weten over deze partner?

Mendel Foundation

Veel te veel ouderen namelijk slijten hun laatste jaren, maanden en dagen in pijn, verwarring, allerlei – vaak belastende en overbodige – behandelingen en vaak ook in opnames. Dat kan veel beter vindt de Mendel Foundation, maar dat proces van bewustwording begint en eindigt bij ieder mens zelf. En wel nu.

Meer weten over deze partner?

De (bijna-) dood ontrafeld

Als geesteswetenschapper en na maar liefst 18 jaar geestelijk verzorgster te zijn geweest, kreeg Maureen Venselaar tijdens haar werk veel vragen rondom het Bijna Dood Ervaring (BDE) fenomeen. Dit stimuleerde haar vervolgens om zich hierin te verdiepen en uiteindelijk als gevolg, er een boek over te schrijven, getiteld 'De (bijna-) dood ontrafeld'.    

Meer weten over deze partner?
Powered by Khore by Showthemes