Een veelheid aan trainingen in het spiritueel centrum Rotterdam

In je leven kan zich een situatie voordoen waarbij je wel wat hulp kunt gebruiken. Of er is sprake van een opeenstapeling van gebeurtenissen en situaties waarin je uiteindelijk vastloopt. Dan kunnen de lessen in het spiritueel centrum in Rotterdam je wellicht helpen om hier beter mee om te gaan en een betere balans te vinden. Je kunt deelnemen aan verschillende trainingen waaronder yogalessen en 1 op 1 coaching door één van onze ervaren medewerkers. Bekijk ons aanbod en bepaal welke vorm van training het beste bij je past.

 

Leer verschillende soorten yoga kennen

Yoga is niet zomaar één begrip. Er zijn diverse varianten met ieder hun eigen achtergrond en manier van toepassen. Je kunt bij HappyZenHeart sessies bijwonen van onder andere Pilates, Yoga Nidra, Yin Yoga en Hatha Yoga. Door aan yoga te doen, in welke vorm dan ook, kun je groeien in je ontwikkeling. Je leert beter om te gaan met stressvolle situaties, rusteloosheid en angsten waar je voorheen geen raad mee wist. Kies de yoga training die bij je past en je zult zeker resultaat bereiken. Je kunt deelnemen aan verschillende groepslessen om de diverse soorten yoga te leren kennen bij het spiritueel centrum in Rotterdam. Daarnaast leer je hoe lichaam en geest beter kunnen samenwerken. Yoga heeft alles te maken met een goede ademhaling. Dit is de derde pijler waarop een gezond en gelukkig leven is gebaseerd. Lichaam, geest en ademhaling zorgen ervoor dat je goed kunt functioneren als ze goed op elkaar zijn ingespeeld. Gun jezelf dit extraatje in je leven. Blijf niet rondlopen met problemen of lichamelijke klachten. 

Samenwerking met ervaren yogaschool

HappyZenHeart werkt samen met de ervaren yogaschool Lotus Fish Yoga in Rotterdam. Samen met de trainingen die worden gegeven in het spiritueel centrum in Rotterdam bieden we op deze manier een totaalpakket voor onze cursisten. Je kunt zo ook gemakkelijk een combinatie van trainingen samenstellen die het beste passen bij jouw situatie of bij het probleem dat je wilt aanpakken. Wil je hulp bij het maken van je keuzes dan staan wij uiteraard altijd voor je klaar om je daarbij te helpen.

Je kunt je vragen stellen tijdens een sessie of vul het contactformulier op onze website in. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.
Bellen kan ook, HappyZenHeart is bereikbaar via telefoonnummer 06- 37 27 41 66.  

Powered by Khore by Showthemes