Geoffrey de Jong

Geoffrey de Jong

Geoffrey de Jong (1984), ook wel Geo liefkozend genoemd, is geboren en getogen in het Verre Oosten… Zwolle. Maar is op zijn 19e naar het Wilde Westen (Rotterdam) geëmigreerd om zijn studie (HBO: Media & Entertainment Management) te volgen. Inmiddels is hij een goed ingeburgerde Rotterdammer en houdt hij met hart en ziel van deze havenstad.

Van alle markten thuis
Deze wereldburger reist in zijn vrije tijd graag de wereld rond om op deze manier zichzelf tegen te komen en zijn bewustzijn te verruimen. Zo komt hij maar al te graag naar het tropische Indonesië (waar zijn moeders roots liggen) en de bakermat van spiritualiteit: India. Hierdoor is zijn passie voor het Hindoeïsme en Boeddhisme nog meer gaan groeien en kijkt hij in zijn vrije tijd graag naar Bollywoodfilms en leert hij hiernaast ook nog eens Hindi.

Happinez is zijn favoriete magazine en boeken met spirituele/ mindfulness onderwerpen zoals: BDE’s (Bijna Dood Ervaringen), yoga, meditatie, Ayurveda en de Bhagavad Gita verslindt hij als een Ninja Turtle dit met pizza doet! Wanneer hij zich eens een keer niet met spiritualiteit bezighoudt, breekt hij regelmatig de tent af in de sportschool en is hij een zeer fanatieke supporter (bijna op het enge af!) van de Amerikaanse basketbalclub ‘New York Knicks’. Mocht hij eens in de zoveel tijd onvindbaar zijn in Rotterdam, dan kun je er gerust vanuit gaan dat hij een bezoekje aan het brengen is aan zijn #2 favoriete stad in de wereld: New York City.

Ook heeft hij gezworen nooit meer geelpluisbollige kuikentjes, plofkippetjes of knapperige visjes te verorberen. In maar liefst drie jaar heeft hij zijn bewustzijn weten om te praten om voortaan 100% vegetarisch door het leven te gaan! Mac Donalds: ‘I’m Loving It!’

Druk ventje
Als freelance videomaker streeft hij zijn passie na en geniet hij van het maken van zowel zakelijke en persoonlijke video’s. Hiernaast is hij ook nog eens doodleuk WordPress websitebouwer. Wat een talent toch. En als hij niet over de wereld aan het reizen is, aan het sportscholen is, yogalesje volgen is of in een diepe meditatie verkeerd, dan trekt de beste Rotterdammert regelmatig knetterveel nachtelijke uurtjes door voor zijn twee ondernemingen HappyZenHeart en Bonsai Blossom. Druk ventje, die Geo!

Geo als spirituele spreker
Naast eigenaar van HappyZenHeart en het organiseren van lezingen, workshops en seminars op spiritueel/ mindfulness gebied, is hijzelf een junkie wanneer het aankomt op de boeken van Neale Donald Walsch. Hier geeft hij dan ook graag lezingen over, om op deze manier belangstellenden te kunnen helpen positiever en liefdevoller in het leven te staan. Samen met mede- junkie Sander Viergever geeft hij regelmatig lezingen over alle onderwerpen van de Gesprekken Met God boeken.
Naast de lezingen zijn ook gespreksgroepen over de inhoud van de boeken van Neale Donald Walsch en andere mindfulness onderwerpen toegevoegd aan het aanbod. Hierbij kunnen lotgenoten met elkaar van gedachten en ervaringen wisselen n.a.v. diverse onderwerpen van het desbetreffende aangeboden thema. Houdt de agenda met spirituele lezingen en gespreksgroepen in de gaten dus!

Website: Geoffrey de Jong – Freelance Videomaker

MY SESSIONS

Powered by Khore by Showthemes